Wijkraad Hillesluis (formeel)

dinsdag 21 mei 2024

Maranathakerk, Hillevliet 116, 3074 KD Rotterdam

B. Saidi

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 21-5-2024 12.00 uur per mail doorgeven via gebiedfeijenoord@rotterdam.nl.

Tijdens de bijeenkomst kunnen er foto's gemaakt worden die op social media geplaatst worden.
    Indien u daar bezwaar tegen heeft horen wij het graag.

• Dhr Din
    • Dhr Bok

De wijkraad Hillesluis besluit niet zelf over bewonersinitiatieven tot en met €2500, maar heeft dit mandaat aan de wijkmanager gegeven. Daarom staan aanvragen voor bewonersinitiatieven tot en met €2500 niet ter besluitvorming op de agenda. Bij dit agendapunt vindt u een overzicht van de goedgekeurde bewonersinitiatieven tot en met €2500 van de afgelopen maand.

• Naailessen in de Maranathakerk

• Kids Run 2024

• Klassiek op Zuid Hillesluis

• Zomermarkt

• Thuis in je Huis - Theater op het Stichtseplein

• Bingo bij Cultuurhuis Feijenoord

• Parels van Hillesluis: De Orgelzolder

• Vintage Modeshow Happy 2 Dress

Reacties op de adviezen van de wijkraad Hillesluis die in de afgelopen maand zijn binnengekomen worden bijgevoegd bij dit agendapunt.

• Reactie wethouder Achbar Ongevraagd Advies "Pilot infopleinen Hillesluis"
    Rondvraag