Wijkraad Bloemhof (formeel)

woensdag 15 mei 2024

Huis vd Wijk Irene, Oudelandstraat 75, 3073 LJ Rotterdam

Marco van Lent

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 15-5-2024 12.00 uur per mail doorgeven via gebiedfeijenoord@rotterdam.nl.

Acties Veilig in Jaar Actieplan
    Evenementen Boulevard Zuid

De wijkraad Bloemhof besluit niet zelf over bewonersinitiatieven tot en met €2500, maar heeft dit mandaat aan de wijkmanager gegeven. Daarom staan aanvragen voor bewonersinitiatieven tot en met €2500 niet ter besluitvorming op de agenda. Bij dit agendapunt vindt u een overzicht van de goedgekeurde bewonersinitiatieven tot en met €2500 van de afgelopen maand.

• Bloemhof creatief
    • Bloemhof prikt & deelt uit!
    • Plantenbakken met beplanting
    • Buurtfeest opening nieuwe Ericaplein

Reacties op de adviezen van de wijkraad Bloemhof die in de afgelopen maand zijn binnengekomen worden bijgevoegd bij dit agendapunt.

• Beantwoording Ongevraagd advies Buurtsuper in Bloemhof door Wethouder Simons

De wijkraad stelt tijdens dit agendapunt het overzicht van de genomen besluiten tijdens de vorige formele bijeenkomst vast.

Bewonersinitiatief Buurtfeest Bloemhof
    Vaststellen ongevraagd advies Herinnering Oorlogsgeschiedenis Putselaan