Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Wijkraad Carnisse-Zuidplein-Zuiderpark (formeel)

Formele openbare bijeenkomst Wijkraad Carnisse Zuidplein Zuiderpark

dinsdag 16 juli 2024

19:30 - 21:30
Locatie

KoCo - Bevelandsestraat 30, 3083 NA Rotterdam

Voorzitter
plv voorzitter Jean-Paul Andela
Toelichting

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 16 juli 2024 12.00 uur doorgeven aan Waheeda Dahoe via de mail: yw.dahoe@rotterdam.nl

Agenda documenten

Agendapunten

 1. 1

  De wijkraad heeft een themaverdeling gemaakt voor de belangrijkste onderwerpen die spelen in de wijken. Bewoners en wijkpartners kunnen de wijkraadsleden mailen voor vragen of idee├źn.

 2. 2

 3. 3
  Inspreekrecht bewoners
 4. 4
  Ter besluitvorming:
 5. 4.a

 6. 5
  De bespreking van de herinrichting van de kruising Pleinweg-Goereesestraat is vanwege vakantie van de projectmanagers uitgesteld. Na het reces wordt deze bespreking opnieuw ingepland.
 7. 7
  Ter informatie:
 8. 7.a

  Er is een ongevraagd advies verstuurd aan wethouder Zeegers en commissie BWB (Bouwen, Wonen en Buitenruimte) over het bestemmingsplan Carnisse Eiland.

 9. 7.b

  De interne besluitvormingsprocedure binnen de gemeente is afgerond en de tekening van het definitief ontwerp is vastgesteld. Het Ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam gaat dit ontwerp de komende maanden uitwerken tot technische tekeningen voor de aannemer. De aannemer DV Life, een combinatie van Dura Vermeer en Lindeloof, gaat ook meedenken/adviseren. Start uitvoering medio 2025. Naar verwachting is in september de planning bekend.


  Dit najaar worden diverse kwekerijen bezocht om een waardige vervanger te vinden voor de gekapte Canadese Populier. Bewoners die mee willen kunnen zich melden via de mail: oudcarnisseSO@rotterdam.nl

 10. 7.c

 11. 7.d

 12. 8
  Rondvraag
 13. 9
  Sluiting