Wijkraad Crooswijk (formeel)

Formele bijeenkomst wijkraad Crooswijk

dinsdag 13 februari 2024

Nivon, Dirk Smitsstraat 76, grote zaal begane grond

M. v.d. Waal (plv.voorzitter)

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 13-2-2024 12.00 uur per mail doorgeven via ror.cobben@rotterdam.nl.

Conform

De wijkraad stelt tijdens dit agendapunt het overzicht van de genomen besluiten tijdens de vorige formele bijeenkomst vast.

Conform

De wijkraad stemt tijdens dit agendapunt over de binnengekomen bewonersinitiatieven boven de €2500.

Geen nieuwe aanvragen

4 stemmen voor R. Blad
    1 stem voor R. Buitelaar
    1 blanco stem

Wijkverslag voorwoord wordt nog geschreven door Marije.

Conform
    26 februari een schouw, wat zijn quick wins?

De wijkraad Crooswijk besluit niet zelf over bewonersinitiatieven tot en met €2500, maar heeft dit mandaat aan de wijkmanager gegeven. Daarom staan aanvragen voor bewonersinitiatieven tot en met €2500 niet ter besluitvorming op de agenda. Bij dit agendapunt vindt u een overzicht van de goedgekeurde bewonersinitiatieven tot en met €2500 van de afgelopen maand.

Conform

Reacties op de adviezen van de wijkraad Crooswijk die in de afgelopen maand zijn binnengekomen worden bijgevoegd bij dit agendapunt.

Conform

Wilt u de wijkraad Crooswijk ook volgen buiten de bijeenkomsten om?
    ► Ga naar het Facebook profiel van Wijkraad Crooswijk
    ► Ga naar het Instagram profiel van Wijkraad Crooswijk