Wijkraad Crooswijk (formeel)

dinsdag 21 mei 2024

Huis van de wijk De Nieuwe Branding, Isaac Hubertstraat

Rick Blad

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 21-5-2024 12.00 uur per mail doorgeven via ror.cobben@rotterdam.nl.

Conform

De wijkraad stelt tijdens dit agendapunt het overzicht van de genomen besluiten tijdens de vorige formele bijeenkomst vast.

Accordering bewonersinitiatief Kampeerkids

Conform vastgesteld.

De wijkraad Crooswijk besluit niet zelf over bewonersinitiatieven tot en met €2500, maar heeft dit mandaat aan de wijkmanager gegeven. Daarom staan aanvragen voor bewonersinitiatieven tot en met €2500 niet ter besluitvorming op de agenda. Bij dit agendapunt vindt u een overzicht van de goedgekeurde bewonersinitiatieven tot en met €2500 van de afgelopen maand.

Conform

Reacties op de adviezen van de wijkraad Crooswijk die in de afgelopen maand zijn binnengekomen worden bijgevoegd bij dit agendapunt.

Beste collega’s,

Graag ontvangen we jullie inbreng bij het kiezen van nieuwe locaties voor vervoershubs (voor deelvervoer).

In de bijlage vinden jullie hiervoor de gebiedsanalyse vervoershubs voor Kralingen Crooswijk. Aan de hand hiervan vragen we jullie feedback in het reactieformulier: Welke locaties ontbreken nog? Welke locaties hebben prioriteit? Zijn er bestaande locaties die aangepast moeten worden? Wat wil je verder nog meegeven?

Graag ontvangen we uiterlijk vrijdag 24 mei jullie reacties:

1. Lees de bijgevoegde gebiedsanalyse door (15 min)
    2. Vul het reactieformulier in (15-30min)

PS1 om deze mail kort en bondig te houden vind je de rest van de informatie in H1 van de bijlage ( Inleiding; Team; Veelgestelde vragen; Proces & Tijdlijn; Betrokken stakeholders)
    PS2 de landschappers en verkeerskundig ontwerpers hoeven in dit stadium nog geen reactie te geven. Wij nemen binnenkort met jullie contact op voor de vervolgstappen.

Namens het team Vervoerhubs

Met vriendelijke groet,

Terence Felipa

• Deelvervoer alleen in bepaalde gebieden neergezet kunnen worden.
    • Bepaalde plekken doorgegeven aan de gemeente.
    • Binnenkort terugkoppeling.

13. 8.9