Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Wijkraad Hoogvliet (formeel)

woensdag 3 augustus 2022

19:30 - 22:00
Locatie

Zevensprong, Mosoelstraat 20, Hoogvliet

Voorzitter
E. Smid
Toelichting

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 3 augustus 2022 12.00 uur per mail doorgeven via gebiedhoogvliet@rotterdam.nl.

Agendapunten

 1. 1
  Opening
 2. 2

  Besluit

  Akkoord bevonden.

 3. 3

  Besluit

  Geen insprekers.

 4. 4
  Ter besluitvorming:
 5. 4.a

  Besluit

  Toevoeging Cornelis van Hulst punt 5.d: aanvulling dat de wijkraad Hoogvliet op de hoogte gehouden blijft. Verder akkoord bevonden.

 6. 4.b

 7. 4.c

  Besluit

  Akkoord bevonden. Voorzitter Edwin Smid vraagt of wijkraadslid Cornelis van Hulst hierin het voortouw kan nemen betreft de vervolgstappen in het samenstellen van focusgroepen. Dit is akkoord bevonden, rekening houdend met de vakantieperiode.

 8. 4.d

  Besluit

  Het voorstel 'Participatie wijkakkoord Hoogvliet' is mede n.a.v. het overdrachtsdocument van de voormalige gebiedscommissie tot stand gekomen. Per werkgroep zoveel mogelijk input verzamelen tijdens de participarade. Een goede voorbereiding van de wijkraad is hierbij van groot belang om 1 boodschap uit te stralen. 'Wie zijn wij', 'wat doen wij' en 'wat wil u' zijn vragen die belangrijk zijn om op te halen/uit te stralen als input voor het wijkakkoord.

  Toevoeging betreft 'Hand-out Pilot YOT', waarbij de wijkraad graag ziet dat we op alle jongeren focussen en niet enkel op de bekende plekken.

 9. 5
  Ter bespreking:
 10. 6
  Ter informatie:
 11. 7
  Sluiting